Apartamente de tip familial

Începând cu noiembrie 2013, Fundația Inimi Deschise a implementat primul proiect cu caracter rezidențial, respectiv un apartament de tip familial. Beneficiarii acestui serviciu sunt 6 fete separate temporar sau definitiv de părinții lor, ca urmare a dispunerii unei măsuri de plasament.

Incepand cu luna mai a anului 2018, Fundatia Inimi Deschise a implementat al doilea proiect cu caracter rezidential.
Copiii locuiesc într-un apartament dotat corespunzator, fiind asigurate cele mai bune condiții de creștere și îngrijire, pentru dezvoltarea lor armonioasă. 
Personalul educativ, selectat cu atenție, împreună cu echipa pluridisciplinară (director, asistent social, psiholog, etc), se asigură că sunt împlinite toate aspectele ce țin de transformarea acestor copii în viitori adulți responsabili și echilibrați.

 Obiectivele acestui proiect sunt după cum urmează: 

  • asigurarea un climat de tip familial bazat pe promovarea valorilor creștine;

  • asigurarea și sprijinirea accesului copiilor/ la educație, informare, cultură;

  • asigurarea educației informală și nonformală a copiilor în vederea asimilării cunoștințelor și deprinderilor necesare integrării sociale, respectiv dezvoltarea relațiilor cu comunitatea;

Te invităm să fii parte cu noi în acest proiect, atât prin prezența ta fizică, prin acțiuni de voluntariat, cât și prin susținere financiară. Prin implicarea ta, putem fi impreună martori la devenirea acestor copii.